fbpx
Back to top

ТЕРМОКАМЕРА ПОД НАЕМ

ДИАГНОСТИЦИРАНЕ НА ТЕЧОВЕ БЕЗ КЪРТЕНЕ И РАЗБИВАНЕ

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ТЕХНИКА И ЕКСПЕРТИЗА ЗА ВАШИТЕ НУЖДИ

Alfagres термокамера под наем за диагностициране на течове

Често задавани въпроси за услугата за диагностициране на течове чрез термокармера

Какви са предимствата на услугата за термокамера под наем?

Често при теч в банята Ви или което и да било друго помещение е почти невъзможно да се локализира от къде точно идва проблема и дали теча е само на мястото, от където излиза на повърхността или е много по-голям.

Оправянето на течове е свързано с къртене, подменяне на тръби и отново, лепене на плочки и фугиране. Това е много планиране и често цените варират според квадратурата и следователно теча.

Също така, източникът на теча да е в друго помещение и да наводнява второ помещение, което може да Ви подлъже. Представете си колко би било неприятно да разбиете банята, само за да разберете, че теча идва от кухнятата, която е залепена за банята.

Нашата услуга с термокамера под наем за диагностициране на течове Ви позволява да локализирате първоизточника на проблема и да планирате адекватно ремонта преди да започне всякакво къртене.

Какво представлява услугата за диагностициране на течове с термокамера и какъв е процесът?

Процесът на услугата за диагностициране на течове с термокамера е много прост – след предварителна уговорка за час и място с нас експерт ще посети обекта Ви и ще направи обстоен оглед и ще диагностицира първоизточника на теча, след което ще създаде детайлен репорт и препоръки за това, как да бъде оправен и какви биха могли да са препятствията или възникване на бъдещи проблеми и как може да бъдат предотвратени. При желание на клиента може дори ние да сме изпълнители на ремонтната дейност, тъй като имаме дългогодишен опит в ремонтните дейности.

Защо да избера Алфагрес?

Разполагаме с над 25 години опит и експертиза (в бизнеса сме от 1994та), а от над 10 изграждаме и цели къщи и кооперации от тухла до ключ. Алфагрес специализира в проектирането, обзавеждането и ремонтните дейностти за бани, апартаменти и къщи. От плочки и гранитогрес, през обзавеждане за баня (тоалетни, смесители, умивалници, вани и душ кабини, аксесоари и мебели) до индустриална химия (лепила за плочки, фуги, хидроизолации, саморазливки и тн.) Алфагрес е официален дистрибутор на едни от най-големите имена като Roca, Fayans, Mapei, Geberit, Hans Grohe, Laufen и други. При интерес към услугата за термокамера под наем за диагностициране на течове може да се свържете с нас на контактната форма по-долу или да се обадите на +359 879 996 900.

Имате нужда от диагностициране на теч без къртене и разбиване?

Запишете час за консултация сега:

Позвънете на +359 879 996 900

Или изпратете запитване чрез формата за контакт:


    Всички цени в сайта са без добавен ДДС.
    error: Не може да копирате или преглеждате кода