fbpx
Back to top

Лепила за плочки от керамика и камък Mapei и различните класове лепила за плочки

Избрали сте плочките за своята баня/кухня/апартамент или къща и сега се чудите кое от всички лепила за плочки да изберете? Можете да разгледате нашите предложения за циментови лепила за плочки Mapei или да прочетете статията. Тук ще Ви обясним какви са различните лепила за плочки и какви са различните класове.

1.Лепило за полочки Mapei Kerabond 

Mapei Kerabond – Лепило на циментова основа за керамични плочки. При смесване на Kerabond C2E с Isolastic вместо с вода, характеристиките му се подобряват, отговаряйки на клас C2E S2 (подобрено лепило на циментова основа, поддаващо се на голяма деформация) с удължено отворено време.

2. Лепило за полочки Mapei Adesilex P7 

Mapei Adesilex P7 е подобрено (2) лепило без приплъзване (Т) на циментова основа (С), класифицирано като C2T. Продуктът се използва за лепене на керамични плочки и мозайка върху подове, стени и тавани във вътрешни помещения и на открито.

3. Лепило за полочки Mapei Adesilex P9 

Mapei Adesilex P9 е подобрено (2) лепило на циментова основа (С) без вертикално приплъзване (Т) с продължително отворено време (Е), класифицирано като C2TE. Висококачествено лепило на циментова основа без вертикално приплъзване и удължено отворено време за керамични плочки, гранитогрес и естествен камък. Белия ADESILEX P9 се използва за бели мрамори и плочки от попиващи материали, за да не оцвети и проникнат сиви петна на лицето на плочката.

4. Лепило за полочки Mapei Keraflex Maxi S1 

Mapei Keraflex Maxi S1 е деформируемо (S1), подобрено (2) устойчиво на приплъзване (T) циментово лепило (C) с удължено отворено време (E), класифицирано като C2TES1. Висококачествено, деформируемо лепило на циментова основа, без вертикално приплъзване и с удължено отворено време, отлична обработваемост и по технология Low Dust (без отделяне на прах) за керамични плочки. Особено подходящо е за полагане и лепене на големи по размер плочки и материали от камък (дебелина на слоя лепило от 3 до 15 мм). С много ниски емисии на летливи органични съединения (ЛОС).

Подходящо за големи плочки (голямоформатни плочки), където другите лепила не могат да влязат в структурата на плочата, за да има по-голяма адхезия.

5. Лепило за полочки Mapei Ultralite S2 Flex 

Mapei Ultralite S2 Flex e подобрено (2), гъвкаво (S2) циментово (C) лепило клас C2E S2· Залепване на всички видове мозайка върху повърхности на открито и закрито, както и при плувни басейни.

Благодарение на големия си капацитет за нанасяне по гърба на плочките и отличните си обмокрящи свойства, то е особено подходящо за монтаж на система Mapetherm Tile System XL на фасади и топлоизолационни системи на открито. И е супер олекотено за лепене по тавани и да не тежи на големите размери плочи при монтажа им с около 10 кг.

Какви са различните класове лепила за плочки, фаянс и гранитогрес?

Лепило за плочки клас C – Лепило за плочки на циментова

основа

Лепило за плочки клас T – Лепило за плочки без приплъзване

Лепило за плочки клас E – Лепило за плочки с удължено отворено време

Лепило клас S1 – Деформируемо лепило за плочки

Лепило клас S2 – Гъвкаво лепило за плочки

Лепило клас C – Подобрено лепило за плочки

Защо да изберете Магазин за лепила за плочки и индустриална химия Алфагрес?

 

Алфагрес е един от първите официални дистрибутори на лепила за плочки и индустриална химия Mapei за България. Имаме години опит с продажбата и използването на индустриалната химия Mapei. Богатата ни експертиза и техническо разбиране в областта ни прави перфектния дистрибутор и партньор при избора на нужната за Вас индустриална химия и лепила.

 

Имате въпрос? Свържете се с нас или изпратете запитване. Попитайте за специалната ни отстъпка при поръчка на по-големи количества!


    Всички цени в сайта са без добавен ДДС.
    error: Не може да копирате или преглеждате кода